Moederdagontbijt 2021

Beste papa’s, jongens en meisjes,

Een “gewoon” volleybalseizoen was het ook dit seizoen echt niet te noemen. In alles wat we deden, voelden we dat het corona-virus er voor zorgde dat we regelmatig nieuwe aanpassingen moesten doen.

Ook op vlak van activiteiten is het een moeilijke periode geweest. We hebben vorig seizoen veel van onze evenementen moeten annuleren zoals de jaarlijkse quiz, het moederdagontbijt, onze fiets-driedaagse, …

Omdat we van mening zijn dat ons Moederdagontbijt dit jaar volledig corona-proof kan verlopen, willen we hier dan ook echt op inzetten. Hiervoor durven we jullie steun vragen.

Wat is er leuker dan mama op Moederdag te verrassen met een heerlijk ontbijt, helemaal verzorgd door volleybalclub Vocelli ?
Voor de prijs van € 10 per volwassene en € 5 per kind, brengen wij op zondag 09 mei vóór 09 uur een heerlijk ontbijt aan huis.

Inschrijving en betaling vóór 01 mei is noodzakelijk en kan door :

  • Dit online formulier in te vullen en te verzenden plus overschrijving op rekeningnummer BE12 4524 0138 4192 met vermelding van het aantal personen ‘volwassenen/kinderen) + naam en adres
  • Een afdruk van uw bestelling afgeven bij Joris Leen – Betonweg 16 te Ellikom, samen met cash betaling.

In de ontbijtzakken vind je onder meer verse broodjes en croissants, zoet en hartig beleg, yoghurt, fruitsap, koffie, fruit en veel meer ! Mede dankzij slagerij Brebels-Truyen wordt dit allemaal Coronaproof georganiseerd !

Geniet van een gezellige Moederdag met een heerlijk ontbijt samen en alvast hartelijk bedankt !

Vocelli Ellikom &

Slagerij Brebels-Truyen – Bree

0 comments on “Moederdagontbijt 2021Add yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.